Animal Life Sibiu se implică din nou: campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor

Animal Life Sibiu va organiza în luna aprilie o nouă campanie de sterilizări gratuite a câinilor și pisicilor, de această dată în localitatea Șura Mare. Castrările se vor efectua doar în baza unei programări prealabile.

Numeroși pui nevinovați ajung zilnic pe stradă, aruncați în saci de plastic, abandonați în zone nepopulate sau aruncați pur și simplu la ghena de gunoi, din cauză că proprietarii de animale nu își sterilizează câinii și pisicile și nici nu își doresc puii scestora. Sunt ființe nevinovate care sfârșesc în condiții groaznice, în suferință. Pentru a preveni astfel de
întâmplări triste, Asociația Animal Life Sibiu organizează periodic campanii de castrări gratuite a câinilor și pisicilor. Aceste campanii se adresează atât proprietarilor de câini și pisici, cât și iubitorilor de animale cărora le pasă de câinii și pisicile care hoinăresc pe străzi, abandonate.
Următoarea campanie de sterilizări gratuite organizată de Animal Life Sibiu se va desfășura în perioada 8-12 aprilie, în sala de sport a Școli Generale din localitatea Șura Mare. Campania este finanțată de  IAPWA și Animal Life Sibiu. Operațiile de castrare vor fi efectuate de catre mediculului veterinar Irina Corbu si echipa ei de la @Green Vetcare.
Sterilizările din cadrul campaniei se fac pe bază de programare, completând formularul https://animallife.ro/castrari-gratuite sau le telefon 0723 919 994, de luni pana vineri, între orele 10.00 – 16.00. Asociația Animal Life va reveni cu un telefon pentru a stabili data și ora programării.
Pentru a îndeplinii condițiile pentru sterilizare, animalele trebuie să aibă vârsta minimă de 6 luni și maximă de 8 ani și să nu fie bolnave sau supraponderale. De asemenea, mediic vă avertizează că este interzis să hrăniți animalele programate pentru castrare cu 12 ore înainte de operație ș nu trebuie să le dați apă în dimineața dinaintea operației!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*