Aniversare de 100 de ani la Șura Mare

O locuitoare a localității Șura Mare, Ana Moșneag, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

Născută în data de 20 octombrie 1922 în comuna Bucerdea Grânoasă din județul Alba, buni cum este alintată de familie a avut parte de o surpriză la aniversarea unui secol de viață.

La aniversare a participat primarul din Șura Mare, Ionuț Maier, primarul din localitatea natală a sărbătoritei, Ioan Aldea, iar ca invitat a participat primarul comunei Sadu Valentin Ivan.

„100 de ani binecuvântați pentru buni a noastră, dragă!

A fost o onoare ca la acest emoționant eveniment sa fie prezenți domnii primari ai comunelor Șura Mare, Ionuț Maier, Bucerdea Grânoasă, Aldea Ioan precum și domnul primar al comunei Sadu, Valentin Ivan!

Vă mulțumim și vă prețuim!” a transmis pe Facebook Piștănilă Daniela, nepoata sărbătoritei.

La rândul său și Președintele Filialei Sibiu a ACoR, și totodată primarul comunei Sadu a transmis un mesaj:

„Astăzi la invitația colegului și prietenului meu Ionut Maier – primarul comunei Șura – Mare, precum și a familiei pr. Piștănilă Marius și Dana, am participat la un eveniment de suflet dedicat sărbătoririi centenarului doamnei Moșneag Ana, născută in comuna Bucerdea Grânoasă, județul Alba, la data de 20. 10. 1922, cu rezidență în comuna Șura – Mare. La eveniment a participat și colegul Ioan Aldea, primarul satului natal al sărbătoritei.

Bunul Dumnezeu să o aibă în grija sa și să-i dăruiască putere să își ducă cu cinste crucea.

La mulți și binecuvântați ani !” se arată în mesajul lui Valentin Ivan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*