Aria Fotbal Festival ia startul în weekend, la Cristian

Peste 400 de copii din județul Sibiu și din mai multe orașe din țară vor participa, în următoarele trei săptămâni, la prima ediție a Aria Fotbal Festival. Evenimentul pecetluiește colaborarea dintre Aria și Asociația Sportivă ERRO.

Sâmbătă va debuta, la Sala Sporturilor din Cristian, prima ediție a competiției Aria Fotbal Festival. Evenimentul, organizat de Aria Sibiu în parteneriat cu Asociația Sportivă ERRO, se adresează copiilor și se va desfășura pe parcursul a trei weekenduri. Sunt așteptați să participe la competiție aproximativ 400-450 de copii din mai multe localități din Sibiu, dar și tineri care activează în cadrul unor cluburi sportive din Timișoara, Cluj-Napoca sau Hațeg. Competiția de fotbal în sală se va desfășura pe cinci categorii de vârstă, cei mai mica adresându-se copiilor sub 7 ani.

”Aria Fotbal Festival este primul eveniment care se desfășoară în urma parteneriatului încheiat între Aria și Clubul ERRO, un parteneriat care va dezvolta un concept de încurajare la un mod de viață sănătos în rândul copiiilor. Toate jocurile din această competiție se vor desfășura la Sala Sporturilor din Cristian. Pe această cale dorim să mulțumim Primăriei și Consiliului Local din comuna Cristian, precum și partenerului tehnic care ne este apropape, jsport.ro”, a declarat președintele Asociației Sportive ERRO, Andrei Benedek.

”În ultimii ani, brand-ul Aria este un suporter activ în sportul sibian și nu numai. Este o mândrie pentru noi să fim susținători ai sportului, al unui stil de viață sănătos în rândul comunității sibiene dar și în tot județul. Depunem eforturi în evenimentele pe care le organizăm. Ne bucurăm foarte mult pentru acest parteneriat, pentru acest nou concept de eveniment la care luăm parte” a declarat Sergiu Lazar, Director Comercial & Marketing al Aria Sibiu.

Parteneriatul dintre Aria Sibiu și Ascociația Sportivă ERRO se va desfășura pe perioada a cel puțin cinci ani și va cuprinde mai multe evenimente, printre care și a doua ediție a Turneului Internațional de Fotbal ”Virgil Lăcătuș Trophy”, care va avea loc în luna martie, 2023. ”Am primit deja confirmarea scrisă a celei mai puternice academii de fotbal din Serbia care au confirmat prezența cu juniori de la patru categorii de vârstă la acest eveniment. Tot în cadrul acestui turneu internațional, sperăm să inaugurăm și loja de la noul Stadion Municipal Sibiu, loja care îi va purta numele regretatului profesor și antrenor sibian de fotbal, Virgil Lăcătuș, fapt pentru care vrem să mulțumim Primăriei Sibiu dar și consilierilor locali care au aprobat cererea de supunere la vot a inițiativei venite din partea Clubului ERRO Cristian”, a declarat Andrei Benedek.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*