Artistul, festivalul și magneții

Artistul Dan Perjovschi și Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu celebrează Centenarul României moderne și sfertul de secol FITS printr-o instalație artistică cu magneți, un proiect la care și sibienii sunt invitați să participe.

„Cerul de magneți” va fi inaugurat în prima zi de festival, pe 8 iunie, și se va extinde până la sfârșitul anului, cu ajutorul tuturor celor care călătoresc.

foto: Dragoș Dumitru

Toți cei care vor să contribuie la noua instalație, care va fi amplasată pe tavanul peronului teatrului, pot trimite magneți aduși din călătoriile lor, pe adresa teatrului: Bd. Corneliu Coposu nr. 2, Sibiu, cod 550245, cu mențiunea „Cer de magneți”. De asemenea, la intrarea în teatru a fost montată o cutie poștală în care, în următoarea perioadă, se pot lăsa magneți. Se recomandă ca cei care trimit prin poștă să opteze pentru un magnet plat și să-l împacheteze într-un plic cu bule.

„Vă rugăm să ne trimiteți un magnet-două din locurile pe care le-ați vizitat în țară sau în lume sau din locurile în care veți merge în acest an. Cei mai OK ar fi magneții cu numele orașului-stațiunii-muzeului, pentru că e preferabil ca scrisul să fie lizibil de la distanță. Dar, până la urmă, orice magnet e binevenit. Dacă aveți deja magneți pe frigider, amintiri mișto din anii trecuți, renunțați măcar la unul, vă vom fi recunoscători. Notați numele pe plic, vom face o listă de sponsori unici”, a anunțat Perjovschi.


Cătălina STANISLAV

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*