Asociația Comunelor din România filiala Sibiu: Primăriilor li s-au asigurat materiale de dezinfecţie şi de protecţie

Conducerea Filialei Județene Sibiu a Asociației Comunelor din România se declară alături de toate comunitățile din mediul rural, precum și de colegii din primării.

„Ne-am ancorat în mijlocirea și asigurarea relației de colaborare instituțională cu Consiliul Județean Sibiu, Instituția Prefectului – Județul Sibiu și Comitetul Județean pentru Situații de Urgențã Sibiu; am asigurat corespondenţa permanentã cu primãriile, în ceea ce priveşte mãsurile adoptate la nivelul Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţã şi a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu”, se arată într-un comunicat al Filialei Județene Sibiu a Asociației Comunelor din România.

Au fost inventariate, zilnic, problemele existente la nivelul comunitãţilor rurale din judeţul Sibiu şi li s-au asigurat primăriilor, materiale de dezinfecţie şi de protecţie.

„Prioritatea noastră, în acest moment, este limitarea, pe cât posibil, a fenomenului și asigurarea suportului material necesar pentru prevenirea infecției cu coronavirusul SARS-CoV-2. Mulțumim, pe această cale instituțiilor județene pentru colaborare, precum și primarilor pentru receptivitate și promptitudine”, arată aceeași sursă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*