Astăzi se încheie termenul limită până la care pot fi depuse oferte pentru secțiunea 5 a autostrăzii Sibiu-Pitești | ACTUALIZARE

Nouă oferte au fost depuse pentru construcția lotului 1 aferent secțiunii 1 a autostrăzii Sibiu – Pitești, cel dintre Șelimbăr și Boița.

Potrivit CNAIR, cele nouă oferte au fost depuse de:
1. Astaldi SpA
2. Construcţii SA
3. Asocierea SC Impresa Pizzarotti&C SpA – SC Pizzarotti SA
4. Asocierea Itinera SpA – SC Retter Projectmanagement SRL
5. Porr Construct SRL
6. Societa Italiana per Condotte d’Acqua SpA
7. Asocierea SC Spedition UMB SRL – SC Tehnostrade SRL – Aktor Technical Societe Anonyme (Aktor SA)
8. Asocierea Tirrena Scavi SpA – Toto SpA Costruzioni Generali
9. Asocierea Trameco SA – Vahostav S.K. a.s. – Construcţii Erbaşu SA – East Water Drillings SRL.

„Valoarea estimată a proiectului, fără TVA, este de 765,8 milioane de lei. Durata contractului este de 108 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 60 de luni perioada de garanţie”, menţionează CNAIR.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Azi este termenul limită până la care operatorii economici pot depune oferte pentru proiectarea și execuția Secțiunii 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești, cuprinsă între localitatea Curtea de Argeș și actuala centură a municipiului Pitești.

Secţiunea 5 are o valoare de aproximativ 395 milioane euro fără TVA, durata proiectării este de 12 luni, iar perioada de execuţie este de 48 de luni.

Secțiunea aceasta va fi cuprinsă între km 92+600 și km 122+950. Traseul autostrăzii va începe în zona localităţii Curtea de Argeș și va continua paralel cu râul Argeș până la actuala centură a municipiului Pitești. Traseul acestei secțiuni este amplasat în județul Argeș și are o lungime de 30,35 km.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*