Atac în plină dimineață la Sibiu. Ce-a făcut un tâlhar

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au reținut ieri un bărbat în vârstă de 33 de ani, din județul Vâlcea, cercetat pentru tentativă la tâlhărie calificată.

Bărbatul este bănuit că, la data de 2 noiembrie a.c., în jurul orei 6.30, ar fi pătruns într-un imobil de pe raza municipiului Sibiu, de unde ar fi furat mai multe sticle cu băuturi alcoolice, pe care le-ar fi abandonat în curtea casei în momentul în care a fost surprins de către proprietarii imobilulului.

Bărbatul a reușit să fugă, însă a fost prins în scurt timp de către polițiștii din cadrul Biroului de Siguranță Publică Sibiu, care patrulau în zonă.

Odată cu administrarea probatoriului, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii persoanei pentru 24 de ore, aceasta urmând a fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul  Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

ULTIMELE ȘTIRI:

Vreme blândă la Sibiu, în acest weekend

Atenţionare de CEAŢĂ! Vizibilitate redusă în trafic

Cutremur puternic în România

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*