Atenție, fiți cu băgare de seamă! Tâlhărie în plină stradă, la Mediaș. Infractorii nu au ținut cont că victima își plimba bebelușul

O femeie a sesizat aseară Poliția Mediaș că, în timp ce se afla pe strada George Topârceanu, a fost amenințată cu acte de violență de către doi bărbați care, ulterior,  i-au sustras mai multe bunuri și bani.

De îndată, la locul indicat s-au deplasat polițiști medieșeni de investigații criminale și criminaliști care, din primele cercetări efectuate au stabilit următoarele:

La data de 7 octombrie, în jurul orei 17,55, doi bărbați ar fi amenințat-o cu cuțitul și cu acte de violență pe o medieșeancă în vârstă de 31 de ani care se plimba pe strada George Topârceanu împreună cu fiul minor în vârstă de 2 luni, după care i-ar fi sustras femeii un telefon mobil, bijuterii din aur și suma de 100 de lei.

Ca urmare a mobilizării mai multor echipaje de poliție, cu ajutorul semnalmentelor oferite de victimă, în scurt timp s-a reușit prinderea presupușilor autori ai faptei. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în Moșna, respectiv un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în Mediaș.

Asupra celor doi bărbați au fost găsite bunurile reclamate ca sustrase, acestea fiind returnate femeii.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală pentru tâlhărie calificată, iar cei doi bărbați au fost reținuți 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*