ATENȚIE șoferi! Duminică vor fi ÎNCHISE mai multe străzi și parcări din zona centrală.

DUMINICĂ, 18 septembrie, se închid mai multe străzi și piețe din zona centrală pentru a marca Ziua fără mașini în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității.

În zonele eliberate de mașini, Primăria Sibiu, împreună cu partenerii săi, organizează o serie de activități culturale și educative, la care sibienii sunt invitați să participe gratuit.
În intervalul orar 08.00 – 20.00 se va închide circulația pe: str. Mitropoliei (de la intersecția cu str. Tribunei până la intersecția cu str. Al. Odobescu), str. Al. Odobescu (până în dreptul str. Conrad Haas), str. A. Iancu (porțiunea cuprinsă între Piața Mare și bifurcația cu str. G. Magheru), str. Arhivelor, str. Centumvirilor, în Piața Schiller, în Piața Mică. Pe strada Mitropoliei și pe strada Al. Odobescu va fi permisă circulația Liniei Verzi de transport public, operată cu minibuze electrice, ecologice.
Și parcările din aceste zone vor fi eliberate, începând din data de 18 septembrie, ora 0.00, astfel că locatarii din aceste zone sunt rugați să găsească alte locuri de parcare din zonă, având dreptul să parcheze pe străzile adiacente, în baza abonamentului pentru riverani.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*