Automate de cafea, sparte la Sibiu pentru mărunțiș. Cine sunt hoții?

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reușit, ieri, identificarea și prinderea a doi sibieni, presupuși autori ai mai multor furturi de bani din automatele de cafea.

Cei doi tineri în vârstă de 24, respectiv 25 de ani, domiciliați în Marpod, respectiv Cristian, sunt bănuiți că, în perioada 21 august – 2 septembrie, ar fi forțat panourile electronice frontale a 8 tonomate de cafea, băuturi răcoritoare și produse alimentare  amplasate pe raza municipiului Sibiu și ar fi furat banii din casetele speciale, creând un prejudiciu total de 20.000 de lei.

Cei doi au fost reținuți pentru furt calificat (8 acte materiale), urmând ca dosarul penal să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și aplicare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat suspiciunea rezonabilă că cei doi ar fi săvârșit alte 5 fapte similare pe raza municipiului Sibiu și a localității Șelimbăr.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*