Bilete online pentru concertele Filarmonicii de Stat Sibiu! Instituția are și un site nou

Filarmonica de Stat Sibiu va pune în vânzare, începând de luni, 22 aprilie 2019, bilete online pentru evenimentele organizate de către instituție.

Primul concert pentru care iubitorii muzicii clasice pot cumpăra bilete online este concertul simfonic de joi, 25 aprilie. Evenimentul este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Filarmonica de Stat Sibiu răspunde unei nevoi exprimate tot mai des de către publicul meloman și, începând de luni, 22 aprilie, va pune în vânzare bilete și în mediul online. ”Recent am lansat noul site www.filarmonicasibiu.ro, un site mult mai dinamic și modern, o platformă care permite includerea acestui serviciu de achiziționare de bilete online. Prețurile biletelor vor rămâne neschimbate”, a declarat Laurențiu Străuț, manager interimar al Filarmonicii.

Concertul din 25 aprilie, primul eveniment din stagiunea muzicală a Filarmonicii de Stat Sibiu pentru care se pot achiziționa bilete online, îl va avea la pupitrul dirijoral pe Theo Wolters.

Alături de Orchestra simfonică, pe scena Sălii Thalia va urca și pianista Mirabela Dima pentru a interpreta ”Concertul pentru pian și orchestră” de W. A. Mozart. Programul serii va mai cuprinde ”Suita pentru orchestră nr. 3 în Re major” de Johann Sebastian Bach și ”Simfonia nr. 3 în Re major” de Franz Schubert.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu (Sala Thalia, str. Cetății nr.3-5), între orele 10:00 – 12:00 și 13:00-16:00 și online. Prețul unui bilet este de 20, 30, 40 de lei. Se acordă o reducere de 50 % pentru elevi, studenți și pensionari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*