Bogdan Trif, ales vicepreşedinte la congres: „Este o reorganizare a PSD, nicidecum o schimbare de poli de putere”

La congresul extraordinar al Partidului Social Democrat, desfăşurat ieri la Sala Palatului din Bucureşti, delegaţi ai organizaţiilor din întreaga ţară au ales un nou preşedinte executiv, un nou secretar general, dar şi vicepreşedinţi din cele 8 regiuni de dezvoltare ale ţării, printre aceștia din urmă numărându-se și sibianul Bogdan Trif.

Delegații organizației județene PSD Sibiu la congres

Bogdan Trif, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PSD Sibiu şi ministru al Turismului, şi-a depus candidatura pentru funcţia de vicepreşedinte, din partea Regiunii 7 Centru (Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Harghita şi Covasna), împreună cu Roxana Mânzat, iar sâmbătă, la congres, a fost validat pentru această funcţie de către delegaţii din judeţele Regiunii.

„În urma votului din congres, sunt unul dintre vicepreședinții Regiunii 7 Centru. Le mulţumesc pentru votul lor colegilor din PSD care alcătuiesc această regiune şi mai ales pentru încrederea pe care mi-au aratăt-o prin votul acordat. Nu mi-am depus candidatura întâmplător, ci pentru că am primit nenumarate mesaje din partea colegilor din regiune, care mi-au transmis susţinerea lor. Cu toate acestea, decizia lor de a mă alege vicepreşedinte mă ambiţonează, dar mai ales mă responsabilizează. Sunt un om care-şi propune obiective ambiţioase, dar care acţionează în echipă. De astăzi, echipa mea de la Sibiu, în care am mare încredere, va face front comun cu celelalte organizaţii din Regiune, sub coordonarea mea şi a doamnei Roxana Mânzat, cu care, de altfel, am o colaborare foarte bună. Sunt un om asumat şi capabil să conduc această nouă structură a partidului, mai ales că-mi sunt foarte cunoscute punctele forte ale organizaţiilor PSD din centrul țării, dar și părțile unde ar mai trebui lucrat. Echipa formată din Sibiu, Braşov, Mureş, Alba, Harghita şi Covasna trebuie să devină unul dintre pilonii partidului. Această regiune va putea de acum să transmită un mesaj unitar către partid, dar și către românii din centrul țării și mă voi ocupa îndeosebi de acest lucru”, a declarat Trif.

Acesta a mai declarat că nu este vorba despre o schimbare de poli de putere sau de politici în PSD, ci despre o reorganizare. „Pentru că știu că planează tot felul de suspiciuni şi au fost emise în spațiul public tot felul de ipoteze și de scenarii, mă văd nevoit să lămuresc și eu anumite aspecte. Sâmbătă am asistat la o restructurare, o reorganizare a PSD, nicidecum la o schimbare de poli de putere sau de politici. PSD își continuă programul de guvernare, ba chiar îl va îmbunătăți acolo unde va fi cazul. PSD rămâne partidul ales de români și va fi reprezentat în continuare de lideri și de oameni capabili să transmită corect strategiile Partidului Social Democrat către cei care ne-au acordat votul. În calitate de membru al guvernului României, trebuie să le spun românilor ca angajamentele pe care PSD si le-a asumat rămân valabile în continuare! Am avut un congres, lucrurile au fost clarificate pentru cei care mai aveau mici îndoieli, iar acum ne continuăm misiunea așa cum le-am promis românilor!”, a menționat Bogdan Trif.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*