Bogdan Trif: Cotizo Draia, supranumit și ”dr. House de România”, s-a alăturat echipei social-democrate sibiene

Cotizo Draia candidează pe lista consilierilor județeni PSD Sibiu, hotărât să continue să ajute sibienii și dintr-o funcție politică.

Dr. Cotizo Draia, candidat pe lista consilierilor județeni Sibiu: „Sunt Cotizo Draia, practic medicina de urgență în Sibiu. M-am gândit la ce spunea dr. Virchow, că medicina e o știință socială, iar politica nu e decât medicina la o scară mai largă și am acceptat onoarea de a intra în rândul social-democraților sibieni. Civilizația poate fi definită și ca asigurarea cât mai eficientă a sănătății populației și doar doctrinele social-democrate au permis accesul gratuit la îngrijiri medicale pentru toți cetățenii. M-am alăturat unei echipe puternice, de oameni competenți. Președintele organizației, Bogdan Trif, a demonstrat, în funcțiile administrative pe care le-a deținut până acum – ministru al Turismului, șef al Gărzii Naționale de Mediu și director al Agenției pentru Protecția Mediului Sibiu –  că a făcut lucruri bune pentru oameni și că are capacitatea de a implementa proiecte pe fonduri europene. Cu siguranță, împreună, vom reuși să materializăm toate proiectele propuse pentru sibieni”.

Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, candidat pentru președinția Consiliului Județean Sibiu: „Toți sibienii îl cunosc drept medicul de urgență care, de zeci de ani, salvează vieți, colecționează mașini vechi și este pasionat de motoare puternice, dar puțini știu că salvatorul este și un scriitor de proză, pasionat de istorie și, mai nou, de politică. Echipa PSD Sibiu, din care face parte acum și Cotizo, are în proiect construirea unui spital județean nou și modern, pe actualul amplasament al spitalului județean, mult mai accesibil pentru pacienți. PSD Sibiu spune un NU clar proiectului PNL și  mafiei imobiliare care doresc mutarea spitalului județean pe <Drumul hoților>, lângă groapa de gunoi și zona industrială. Spunem un NU clar și proiectului PNL de diminuare cu 40% a numărului de paturi din cadrul spitalului județean, respectiv de la 1054, la 650”.

 

Bogdan Trif: „Am făcut parte din guvernul PSD care a mărit substanțial salariile derizorii ale medicilor, am fost atunci, în calitate de vicepreședinte al Regiunii 7 Centru, în cercul restrâns în care s-a luat decizia majorării salariilor medicilor cu peste 100%. A fost o decizie politică, pe care eu am susținut-o și pe care noi, social-democrații, ne-am asumat-o, astfel încât personalul medical să aibă salarii decente și să fie stopat exodul medicilor în străinătate. Să nu uităm că vechea guvernare PNL-PDL, prin vocea Ralucăi Turcan, președinte PNL Sibiu, a spus că salariile nu pot fi mărite, iar dacă doctorii nu sunt mulțumiți, au opțiunea să plece peste hotare. În calitate de ministru al Turismului, am acordat fiecărui angajat din sistemul sanitar vouchere de vacanță. Din păcate, Consiliul Județean Sibiu, condus de o penelistă, a pus și pune piedici în continuare acestui program extrem de important pentru oameni și pentru industria turistică din România. L-am adus pe ministrul social-democrat al Dezvoltării Regionale la Sibiu, la spitalul județean, unde am semnat contractul de finanțare pentru Secția de Neurologie. Din păcate, proiectul a fost făcut praf de penelista Daniela Cîmpean, secția fiind și la ora actuală un șantier abandonat, iar Sibiul riscă să piardă această finanțare”.

 

PSD: Partidul Social Democrat Sibiu a pornit la drum cu o echipă puternică, eficientă și dedicată. Avem proiecte de dezvoltare a județului și punem oamenii înainte de toate.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*