Bogdan Trif: „Munca este baza susținerii existenței și fericirii omului modern”

Munca este baza susținerii existenței și fericirii omului modern, afirmă ministrul Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii.

Bogdan Trif

“Pentru că în zilele noastre 1 Mai este decretată zi liberă de muncă, sărbătorită în majoritatea statelor lumii, le urăm tuturor sibienilor «La Mulţi Ani!» de 1 Mai şi multă, multă putere de muncă, deoarece munca este baza susținerii existenței și fericirii omului modern”, a declarat Trif, în comunicatul organizaţiei judeţene PSD Sibiu cu ocazia Zilei Internaţionale a Muncii.

Ziua Internaţională a Muncii, sărbătorită anual pe 1 Mai, îşi are originile în Statele Unite ale Americii. „La această dată a fost marcată comemorarea victimelor grevei generale din Chicago din 1886. Originea acestei sărbători a stat în reducerea normei orare zilnice de muncă la 8 ore, fiind protejate, pentru prima dată, drepturile muncitorilor. Această reducere, decretată de Congresul Internaționalei Socialiste în 1889, a fost marcată pe atunci cu ample manifestații muncitorești”, amintește sursa citată.

One Comment

  1. dar asistatii sociali? ptr.aia de rup scaunele in birturi ?tot asa se numeste ?domnule? ce se face psd fara masa electorala care NU lucreaza nimic ?de zeci de ani?aia de s-au pensionat la 40 de ani? RUSINE CA NU POMENITI NIMIC DE ASTIA !

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*