Brânza Brie, un nou produs al Fabricii de lactate Torockoi (P)

De peste 20 de ani Fabrica de produse lactate Torockoi din Colțești, județul Alba, răsfață românii cu delicioasele lor produse 100% naturale. Iar începând din 2019, clienții se pot bucura de Brânza de tip Brie, cu mucegai alb.

Datorită produselor de foarte bună calitate și a investițiilor constante în utilaje și tehnologii noi, fabrica din Colțești a simțit o creștere masivă a producției, an de an lansând pe piață noi produse. Astfel, la începutul anului 2019 pregătesc lansarea pe piață a brânzei Brie, un nou sortiment de brânză cu mucegai alb, produs la Fabrica de lactate Torockoi. 

„Produsul pe care vrem să îl scoatem acum pe piață, la începutul anului 2019, este un produs tip Brie, cu crustă de mucegai alb. Brânza este o brânză semi-moale, care necesită un timp maturare de 45 de zile. Aceasta se va găsi în bucăți de 300 de grame, iar crusta de mucegai alb este comestibilă, deci se poate consuma” ne-a declarat Robert Szakacs, Directorul Executiv al Fabricii de Produse lactate Torockoi.

Noul produs al brandului, brânza Brie de Torockoi, se poate achiziționa de la Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca până pe data de 30 decembrie 2018, inclusiv. Mai apoi, aceasta se poate găsi în magazinele partenere.

Brandul Torockoi, în continuă extindere

Dacă până acum produsele Torockoi se găseau cu preponderență în magazinele din Ardeal și din câteva orașe mari precum București, Arad sau Timișoara,  în 2019 Fabrica de Produse lactate Torockoi își propune o creștere mai mare a vizibilității mărcii sale pe piață.

„În anul 2019 ne-am propus să ne facem mai cunoscuți pe piață cu produsele noastre maturate. Ne dorim atât o creștere a vizibilității brandului, cât și o extindere geografică. Deși în prezent produsele noaste se pot găsi în hypermarketurile Auchan din întreaga țară, ne dorim să fim prezenți în mai multe magazine, din zone situate în afara Arcului Carpatic” a mai adaugat Robert Szakacs, cu privire la planurile de viitor ale Fabricii.

Produsele Torockoi, foarte apreciate de clienți

Fabrica de lactate Torockoi este o afacere deținută cu mândrie de o familie din Colțești, județul Alba. Fie că vorbim despre brânzeturi maturate, brânzeturi cu condimente, brânză proaspătă de vacă, brânză de burduf, brânză topită, unt sau smântână, calitatea produselor Torockoi este recunoscută și foarte apreciată de către clienți.

 „Felicitări pentru produsele de o calitate deosebită, cu gust bun și fără E-uri! Consumați cu cea mai mare încredere și nu veți regreta. Smântâna este unică și fără concurență”, este recomandarea Adrianei P, unul dintre clienți.

„Magazin de desfacere la fabrică cu prețuri decente și personal drăguț și amabil care oferă toate informațiile despre produse. Chiar sunt bune”, a declarat Cătălin M., un client care a vizitat și fabrica din Colțești. 

„Produse cu gust, cu o consistență specifică produselor lactate maturate de calitate. Sortimentație bogată, pe care nu o găsești la tot pasul. Merită încercate”, a adăugat și Marius C., un alt iubitor de produse lactate Torockoi.

Mii de tone de lapte sunt colectate zilnic de la fermele din Depresiunea Trascăului și transformate în delicioasele lactate Torockoi. Acestea sunt produse 100% organice, născute din grija pentru folosirea responsabilă a resurselor naturale, a animalelor și a materiei prime.

Iubitorii de brânzeturi Torockoi le pot achziționa de la magazinul de deschidere din curtea Conacului Secuiesc Colțești (din localitatea Colțești, jud. Alba), deschis de luni până duminică, între orele 08:00 – 16:00. De asemenea, lactatele Torockoi se găsesc în hypermarketurile Auchan din întreaga țară și în lanțurile de magazine Petry, Mariflor și Moldovan. Iar odată cu lansarea în 2018 a noului site al fabricii de lactate, www.torockoi.ro, clienții își pot comanda produsele preferate și prin intermediul magazinului online (secțiunea Shop).

www.torockoi.ro

https://www.facebook.com/pg/produselactateTorockoi

https://www.instagram.com/lactatetorockoi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*