Bursele Study of the U.S. Institutes for Student Leaders from Europe

Sunt deschise înscrierile pentru Bursele Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Student Leaders from Europe. Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 6 decembrie a.c.

Bursele Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Student Leaders from Europe se adresează studenților cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, cu cetățenie română, înscriși la studii de licență (indiferent de domeniul de studiu, însă fără a se afla în an terminal de studiu), buni cunoscători ai limbii engleze și cu realizări academice / extrașcolare.

Durata programului este de 5 săptămâni, în perioada iulie – august 2023 (în Statele Unite ale Americii), iar tema de anul acesta este Jurnalism și Media.

Bursa acoperă integral costurile programului în SUA (transport, cazare și întreținere, asigurare medicală, alocație pentru cărți și participări în programele culturale organizate de partenerii din SUA).

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor este 6 decembrie 2022.

Anunțul complet al programului, incluzând criteriile de eligibilitate și modalitatea de înscriere, este disponibil pe website-ul Comisiei Fulbright: https://fulbright.ro/competition/2023-study-of-the-us-institutes-for-student-leaders/

Pentru informații suplimentare, candidații pot contacta Comisia Fulbright la următoarea adresă de email: office@fulbright.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*