Cadouri pe care să NU le oferi de Crăciun! Care sunt acestea?

Cadouri pe care să NU le oferi de Crăciun! Lista care te va ajuta să eviți cadourile clasice care te pot băga în bucluc chiar de sărbători.

Mai este foarte puțin până la Crăciun, perioada magică și plină de cadouri. Fie că ne place să le oferim sau să le primim, trebuie să știm câteva reguli atunci când vine vorba de un cadou.

Unele persoane nu sunt foarte inspirate când vine vorba despre cadoul de Crăciun, și uneori pot intra în probleme mari din cauza unui cadou făcut greșit. În primul rând nu trebuie să uităm că perioada sărbătorilor vine la pachet cu multă bucurie, iar cadoul nostru trebuie să transmită un mesaj, cât de pozitiv posibil.

Cărți de self-help

Aceste cărți sunt foarte bune, dar atunci când le faci cadou insinuezi că persoana respective nu are încredere în ea. Nu este cel mai perfect cadou, sau cel mai frumos gând cu care să îți începi sărbătorile. Dacă vrei să faci cadou o carte, mai bine ai merge pe preferințele omului.

Set de săpun cu deodorant

Ei bine, acesta este cadoul clasic pe care îl facem unor persoane cu care nu avem atât de mare tangență, dar din nou, nu transmitem cel mai drăguț mesaj. În perioada asta, aceste setrui constă destul de mult, nu mai bine cumperi altceva de banii respectivi? Poate un parfum sau chiar o loține de corp. Sună mult mai bine decât un deodorant sau săpun.

Oale sau alte produse casnice

Mereu ne ducem cu gândul la lucruri casnice când vine vorba despre bunicile, soacrele sau mamele noastre. Doar că nu este cel mai potrivit cadou. Când facem un cadou trebuie să ne gândim la ceva ce să îi fie de folos persoanei respective, nu să îi dea de muncă. Deci, anul acesta evitați oale sau alte lucruri casnice când mergeți la cumpărături pentru soacre.

Bijuterii deja purtate

Este o diferență mare între bijuteriile vintage și cele folosite până la maxim. Un lucru pe care nu trebuie să îl faceți de Crăciun este să oferiți ceva ce este al vostru. Dacă nu îți mai ajunge bugetul pentru încă un cadou, mereu poți să faci ceva hand-made. Cu siguranță îl va aprecia mai mult, decât bijuteria ta veche de acum 10 ani, de care s-a prins și rugina.

Perie de păr sau șampon anti căderea părului unui om chel

Produsele de păr sunt foarte scumpe, cu toții știm asta, doar că nu pre poți să spui cu un cadou de genul  „Crăciun Fericit!”, mai ales dacă părul e mai rar… Prin urmare, când ne gândim la cadouri de sărbători, hai să tăiem de pe listă aceste produse. Mai sunt și alte ocazii pentru a le oferi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*