Candidații PNL Sibiu la alegerile locale, lansați în prezența copreședinților Alina Gorghiu și Vasile Blaga | UPDATE VIDEO

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a primit cadou o ie, vineri, la evenimentul de lansare a candidaţilor liberali pentru alegerile locale din judeţ, iar celuilalt lider al formaţiunii, Vasile Blaga, i-a fost oferit un şerpar din piele, lucrat tradiţional. „Este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi. Sper să fie mărimea L”, i-a spus Gorghiu, râzând, primarului liberal din localitatea Gura Râului, Gheorghe Călin, cel care i-a înmânat cadoul. „Dacă nu vă este bună acuma, cu siguranţă o să vă fie peste două-trei luni”, i-a răspuns primarul sibian, în aplauzele sălii, el făcând aluzie la faptul că Gorghiu este însărcinată şi că ar trebui să nască peste aproximativ două luni.

Gorghiu a probat imediat ia, care i s-a potrivit după ce a renunţat la eşarfa galbenă pe care au purtat-o toţi participanţii la lansare.

foto: Mihai Colibaba

foto: Mihai Colibaba

Totodată, Vasile Blaga a primit de la liderul TNL Sibiu, Gheorghe Sterp, un şerpar din piele, care se poartă în jurul brâului. „Dacă nu o să îl purtaţi în public, măcar acasă când vă doare spatele. Este destul de lat. Să îl purtaţi sănătos!”, i-a spus tânărul liberal lui Vasile Blaga, care a acceptat şi el zâmbind cadoul oferit.

foto: Mihai Colibaba

foto: Mihai Colibaba

La evenimentul de lansare, Vasile Blaga a ţinut să sublinieze că rezultatul foarte bun obţinut de Klaus Iohannis în 2014 în judeţul Sibiu s-a datorat şi faptului că acesta este sibian şi a avut o largă susţinere din partea electoratului local, dar şi efortului depus de organizaţia PNL. De asemenea, el a menţionat că numai un singur primar liberal din judeţul Sibiu a plecat din partid (Cornel Puica, edilul din Hoghilag, trecut la PSD și actualmente la PMP – n.red.), profitând de aşa-zisa ordonanţă Dragnea, ceea ce „face cinste” liberalilor sibieni pentru că sunt una dintre cele mai unite organizaţii din ţară.

Discurs Raluca Turcan – lansarea candidatilor PNL la alegerile…

Deputatul Raluca Turcan, președintele PNL Sibiu: "Dorim să câștigăm alegerile prin muncă și normalitate. Chiar cred că se poate! Când societatea a dat jos un guvern, a respins de fapt un anumit comportament politic. La Sibiu am înțeles perfect mesajul. Am avut oameni care au făcut un pas înapoi, dar și mulți oameni noi care au venit alături de noi."

Posted by Mesagerul de Sibiu on 9 Aprilie 2016

„Orice vot din zona dreptei care nu vine spre PNL este un vot pierdut pentru dreapta. Spuneţi-le alegătorilor să nu se lase amăgiţi de alte construcţii politice false, făcute de oameni care propovăduiau libertatea dreptei, dar nu ştiu cum să o mai şfâşie: domnul Băsescu, domnul Tăriceanu (…) Şi să nu uitaţi, adversarul nostru dintotdeauna a fost şi rămâne PSD. Îi tratăm cu respect pe ceilalţi, dar adversarul este PSD-ul”, a afirmat Blaga, în discursul său de pe scena evenimentului.

foto: Mihai Colibaba

foto: Mihai Colibaba

Pe de altă parte, Alina Gorghiu le-a spus, în discursul său, un banc liberalilor prezenţi. „Cu cine seamănă o femeie gravidă? Cu un ou de ciocolată cu surprize! Eu vreau să extind bancul şi să vă spun că realitatea din Sibiu seamănă cu o surpriză foarte frumoasă”, făcând referire la candidatura din 2014 a lui Klaus Iohannis şi la faptul că în acest an organizaţia PNL Sibiu propune candidaţi „foarte tineri şi cu energie” în alegerile locale

Discurs lansare Razvan Pop – candidat PNL la Primaria Sibiu

Razvan Pop, candidatul liberal pentru Primăria Sibiu, a fost lansat oficial ieri seară, la Sala Thalia, în prezența copreședinților PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga.

Posted by Mesagerul de Sibiu on 9 Aprilie 2016

Gorghiu s-a referit la Răzvan Pop, candidatul PNL pentru Primăria municipiului Sibiu, care are 34 de ani, dar şi la candidatul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Daniela Cîmpean, despre care a spus că va fi „prima femeie preşedinte de consiliu judeţean, pentru că România nu a văzut niciodată aşa ceva”.

La evenimentul de lansare au mai fost prezenţi şi alţi lideri naţionali ai PNL, cei doi lideri liberali din Sibiu, preşedintele Raluca Turcan şi prim-vicepreşedintele Mircea Cazan, precum şi candidatul pentru primăria municipiului Mediaş, deputatul Gheorghe Roman. (AGERPRES)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*