Carmen Iohannis îi îndeamnă pe toți românii să meargă la vot

Soţia preşedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, i-a îndemnat astăzi pe români să voteze la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

„Am votat şi mă simt bine! Vă invit pe voi, toţi dragi români, să veniţi la vot, să nu subestimaţi ziua de astăzi, importanţa ei şi să o transformaţi într-o zi de glorie. Doamne ajută!”, a declarat Carmen Iohannis, citată de Agerpres.

Ea a adăugat că are emoţii pentru finalul acestei zile. „Da, bineînţeles, este o zi foarte importantă”, a răspuns ea întrebărilor jurnaliştilor.

Carmen Iohannis a votat la Şcoala nr. 4, după ce a participat la slujba religioasă.

Cea mai mare prezenţă la vot din judeţul Sibiu, de peste 240%, s-a înregistrat în secţia numărul 105 din staţiunea Păltiniş, unde au votat 64 de oameni, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Central. Pe listele permanente de la secţia de vot din staţiunea Păltiniş sunt înscrise 26 de persoane.

Cea mai mică prezenţă la vot în judeţul Sibiu, până acum, este la secţia 281 din comuna Jina, de mai puţin două procente, unde au votat 23 de cetăţeni. Aici sunt înscrişi 1.222 de cetăţeni cu drept de vot pe listele permanente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*