Cartofii `ceia copți sub jar. Călători cu suflet de copil la muzeul în aer liber

„Ți-e dor de <gusturile copilăriei>? Poate de cartofii <ceia copți sub jar sau porumbu> lăsat pe deasupra, după un fotbal pe poiană, cu vacile la păscut? <Gusturile copilăriei> încep azi, de ziua voastră, a călătorilor cu suflet de copil” – așa sună invitația celor de la Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.
Sunt ateliere gastronomice interactive de gătit creste la țăpăruie cu pită și ceapă verde, cartofi noi copți în unsoare,cu sau fără telemea veche, și salată verde, gris cu lapte și orez cu lapte cu dulceață, zamă de salată verde cu paparadă. Adică… ,,Gusturile copilăriei”!
Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului/ Zona Târgului de țară
1-4 iunie, între orele 10.00 și 16.00.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*