Câți șoferi din Sibiu au fost prinși beți la volan, în ultimele zile. Unul a avut parte de o urmărire ca-n filme

Mai mulți șoferi au fost prinși în ultimele zile de polițiștii din Sibiu în timp ce conduceau sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 25 iunie a.c., în jurul orei 21,00, pe DC 61, în afara localității Tălmăcel, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Boița. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că cel aflat la volan nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar testarea sa alcoolscopică a rezultat într-o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

La data de 26 iunie a.c., în jurul orei 03,30, în Cisnădie, pe strada Virgil Ispas, polițiștii au depistat un sibian în vârstă de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism și având o concentrație de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași zi, în jurul orei 11,00, pe strada Gheorghe Lazăr din orașul Tălmaciu, un alt conducător auto a fost depistat cu concentrație alcoolică în aerul expirat. Este vorba despre un localnic în vârstă de 39 de ani, a cărui testare cu aparatul etilotest a rezultat într-o valoare de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ca și în celelalte cazuri, șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La aceeași dată, în jurul orei 12,00, pe raza localității Racovița, un conducător auto, în vârstă de 50 de ani, domiciliat în aceeași localitate, a fost depistat cu o concentrație de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, în cauză s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 01,00, în Piața Gheorghe Lazăr din orașul Avrig, polițiștii rutieri au efectuat semnalul de oprire șoferului unui autoturism. Acesta nu s-a conformat continuându-și deplasarea urmărit de echipajul de polițiști, aceștia reușind blocarea și oprirea mașinii după o distanță de aproximativ 500 de metri. Șoferul a fost identificat, constatându-se că este vorba despre un sibian în vârstă de 26 de ani, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat. Sibianul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

În aceeași noapte, în jurul orei 04,00, pe DN 1, la ieșirea din localitatea Porumbacu de Jos, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Cârțișoara, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe carosabil. Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale. Testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat într-o concentrație de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. După recoltarea probelor biologice, în cauză s-au întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*