Ceaiul care te ajută să slăbești. Elimină celulita și previne răceala și gripa

Ceaiul care te ajută să slăbești și elimină celulita este ceaiul de soc. Acest ceai este recomandat de specialiști datorită numeroselor proprietăți care ne ajută corpul să treacă mai ușor peste sezonul rece. 

În medicina tradițională, ceaiul de soc ori fructele uscate sunt folosite pentru a trata gripa, infecțiile, durerile de cap, durerile dentare, durerile din zona inimii, cât și pe post de laxativ și diuretic.

Florile de soc sunt adeseori fierte cu zahăr pentru a se obține un sirop dulce, ori sunt infuzate pentru a fi transformate într-un ceai cu numeroase beneficii. De asemenea, florile de soc pot fi consumate și proaspete în salate, scrie doc.ro.

Ceaiul care te ajută să slăbești. Elimină celulita

Ceaiul care te ajută să slăbești și elimină celulita. Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietățile sale antilidermice. Acestea joacă un rol important în reducerea țesutului adipos din organism și stimularea procesului de ardere a grăsimilor. Totodată, compresele îmbibate în ceai de soc sunt folositoare pentru eliminarea celulitei.

Conform sfatulmedicului.ro, pentru persoanele care doresc un efect mai rapid, se recomandă asocierea cu tinctura de soc.

Pe lângă beneficiile menționate anterior, ceaiul de soc tratează și afecțiunile tractului urinar. Acesta stimulează funcționarea normală a rinichilor și elimină substanțele toxice din organism.

Ceaiul care te ajută să slăbești și elimină celulita este indicat și persoanelor care suferă de reumatism și gută, fiind un un bun antireumatic. Datorită efectului său diuretic, ceaiul de soc ajută la eliminarea substanțelor toxice din organism și calmează durerile.

Tags: , ,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*