Christian Lutete se alătură familiei galben-albastre

BC CSU Sibiu se va baza, în sezonul 2020/2021, pe serviciile lui Christian Lutete. Baschetbalistul american are 23 de ani, joacă poziția 3 și vine la Sibiu de la University Massachusetts Lowell.

 Născut pe 10 octombrie 1996, în Silver Spring, Maryland, Lutete joacă poziția 3 și vine la Sibiu după 5 sezoane petrecute în NCAA: două la Radford University (2015-2017), iar ultimele trei, la University Massachusetts Lowell (2017-2020). Noul jucător este un guard foarte atletic și măsoară 1,96 m. În stagiunea 2019/2020, în 32 de meciuri jucate, Lutete a reușit medii statistice de 19,3 puncte, 7 recuperări și 1,6 assist-uri, cu procentaj de 37,4% la aruncările de 3puncte.

„Sunt foarte încântat să fac parte din echipă, să joc pentru Sibiu. Am auzit multe lucruri frumoase despre energia uimitoare pe care o oferă fanii la jocurile de acasă! Abia aștept să vin, să îmi cunosc coechipierii, antrenorii și suporterii. Ne vedem curând!”, a spus Christian Lutete.

„Mă bucur să avem tineri talentați și ambițioși în echipă, tineri care să își dorească să se autodepășească și să ajute echipa noastră să performeze. Sperăm ca lucurile să evolueze bine, din toate punctele de vedere, să ne putem antrena, să rămânem sănătoși până la întâlnirea cu fanii și mai departe va depinde doar de noi!” a spus Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

Până în acest moment, din lotul BC CSU Sibiu fac parte Christopher Cooper, Isaiah Philmore, Marquis Addison, Jayce Johnson, Christian Lutete, Rolland Torok, Lucas Tohătan, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*