Concert caritabil la Cisnădie

La Casa de Cultură a orașului Cisnădie a avut loc, duminică, concertul caritabil „Împreună pentru Elena”.

Au urcat pe scenă: corul tinerilor bisericii „Sfântul Nicolae” din Cisnădie, coordonat de Ramona Broscățeanu, corul „Angeli” din Sibiu, condus de preotul Alexandru Szasz, corul „Zâmbete și Acorduri” din Sadu, condus de preotul Liviu Moisiu, corala „Șaguniana” a preoților din Protopopiatul Sibiu, coordonată de preotul Alexandru Szasz, artiștii populari Claudia Olariu și Ion Chiș, susținuți de profesorii Ion Sturzu și Mircea Brodețchi. Programul a fost completat cu un moment de folclor autentic susținut de naistul Radu Nechifor, împreună cu Marius Tuță.

„O seară minunată, prin care putem spune că am contribuit substanțial la ajutorarea Elenei, fetița părintelui Nicolae Vintilă. Vreau să mulțumim domnului director al Casei de Cultură Cisnădie, domnul Radu Nechifor, unul din îngerii acestui concert caritabil, părintelui protopop de Avrig, Vasile Gafton, domnului Ioan Lucian Precup pentru obiectele de licitație, doamnei Alexandra Șerban Zavate, prezentatoarea carismatică a acestui eveniment, artiștilor și participanților benevoli, dar mai ales tinerilor Corului organizator, coordonați de Ramona Broscățeanu pentru implicare și dăruire”, a spus preotul Laurențiu Broscățeanu.

Elena Vintilă, fetița din Cisnădie pentru care a fost organizat evenimentul caritabil, s-a născut cu mari probleme medicale și are nevoie de câteva zeci de mii de euro pentru un transplant de inimă la o clinică din Italia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*