„Conexiuni culturale”, tema Săptămânii Internaționale a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu

Săptămâna Internațională a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu (ULBS) se va desfășura online, anul acesta, din cauza pandemiei COVID-19.


Evenimentul tradițional organizat de Departamentul Relații Internaționale din cadrul ULBS a ajuns la cea de-a VII-a ediție și va avea loc săptămâna viitoare, sub genericul „Conexiuni culturale”.

„Avem plăcerea de a-i invita pe studenți, dar și pe toți cei interesați de subiecte de actualitate din mediul academic mondial, să participe la prelegerile organizate în cadrul evenimentului «International Week of Lucian Blaga University of Sibiu», în perioada 24-28 mai. Aflat la cea de-a șaptea ediție, organizată anul acesta online, acest eveniment reunește 50 de cadre didactice din universități internaționale de renume, din 15 de țări”, au anunțat reprezentanții Departamentului.

Mai multe informații despre programul complet al iWeek 2021 sunt disponibile pe pe site-ul evenimentului: http://international.ulbsibiu.ro/iweek/programme.php. Pentru a se înregistra la una sau mai multe prelegeri din domenii diverse, doritorii sunt invitați să acceseze formularul disponibil la link-ul următor: https://forms.gle/Sh4BPkqVh5DvpYUFA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*