Conferinţă pentru educaţie

Casa Ille et Vilaine in parteneriat cu Asociatia ACT FOR EDUCATION,  organizeaza  joi, 11 februarie, de la ora 19, conferinta de comunicare relationala, destinata parintilor, educatorilor, profesoprilor, psihologilor, precum si tuturor celor interesati de o comunicare autentica in familie si in societate.

Invitatul lunii februarie la Casa Ille et Vilaine este doamna Antonia Noël care va aborda o tema de mare interes pentru societatea actuala: “Cum sa comunic mai bine în familie si în societate? – Tehnici de comunicare relationala”.

Expert si consultant în comunicare si relatiile interumane, formator si trainer, dupa cum marturiseste Antonia Noël, “îi ajuta pe oameni sa comunice eficient”. Specializata în Metoda E.S.P.E.RE (Energie Specifica Pentru oEcologie Relationala Esentiala) este singura formatoare din România acreditata de Institutul ESPERE din Franta.

In cadrul conferintei vor fi abordate subiecte precum: ce înseamna sa comunicam relational în epoca digitalizarii, care este sistemul anticomunicational în familie si în societate, ce instrumente putem pune în practica pentru o comunicare eficienta, ce reguli de igiena relationala, în familie si în afara ei ar trebui sa abordam, cum depasim barierele unei comunicari defectuase. Conferinta va fi urmata de întrebari vizând problematicile concrete ale participantilor la care doamna Antonia Noël va raspunde.

Intrarea este gratuita!

Mai multe relatii la:

https://www.facebook.com/ACT-for-Education-706738199396153/?ref=bookmarks

http://www.apivs.ro/index.php?pag=comunicare_relationala

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*