UPDATE: Constantin Morar, fostul președinte al Consiliului Județean Sibiu, a încetat din viață

Fostul președinte al Consiliului Județean Sibiu, Constantin Morar, a decedat în noaptea de luni spre marți, conform anunțului făcut de fiica acestuia pe o rețea de socializare. Omul de afaceri a fost răpus de o boală incurabilă, la vârsta de 66 de ani. Conform apropiaților, trupul său va fi depus la Capela Bisericii din Groapă, unde cunoscuți vor putea să își ia rămas bun de la el până joi, când este programată înmormântarea.

Lider la Județ

Constantin Morar a fost președinte al Consiliului Județean Sibiu între anii 2001 – 2004, iar apoi, timp de un an, în perioada 2004-2005, a fost vicepredinte al aceleiași instituții. De asemenea, a deținutși  funcția de subprefect al județului Sibiu între anii 2011-2012.

Constantin Morar s-a născut la 21 mai 1951, în comuna Turnu Roșu, județul Sibiu. A absolvit Facultatea de Științe Economice a Universității din Craiova, fiind de profesie economist. Era căsătorit și avea doi copii.

Consiliul Judeţean Sibiu, instituţia pe care a condus-o  în urmă cu mai bine de 13 ani, dar şi Partidul Social Democrat au trimis astăzi mesaje publice de condoleanţe.

Cu profundă tristețe am primit vestea trecerii în neființă a fostului nostru coleg,  Constantin Morar.

Am pierdut un om de valoare, care a plecat către eternitate lăsând o profundă impresie în sufletele celor care au avut privilegiul să îl cunoască.

Vom păstra cu respect și recunoștință în inimile noastre amintirea unui om care, o bună perioadă de timp ne-a fost alături, a luptat pentru aceleași idei ca și noi și și-a adus contribuția la dezvoltarea comunității din care a făcut parte.

În aceste momente dureroase, suntem alături de membrii familiei îndoliate și ne oferim tot sprijinul pentru a-i ajuta să treacă peste aceste momente atât de dificile.

Dumnezeu sa-l odihnească în rândul celor drepți!

Organizația Județeană a PSD Sibiu

 

Am aflat cu tristeţe despre trecerea la cele veşnice a domnului CONSTANTIN MORAR, fost preşedinte al Consiliului Județean Sibiu în perioada 2001– 2004.

Angajaţii şi cei care au colaborat direct cu domnul Constantin Morar îşi amintesc despre căldura sufletească cu care trata oamenii, despre echilibrul, calmul şi bunăvoinţa sa.  Constantin Morar era o prezenţă carismatică şi reuşea de la simplul salut şi strângere de mână să însenineze ziua celor din jur.

Adresăm familiei gândurile noastre de compasiune şi de mângâiere. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Conducerea şi colectivul Consiliului Judeţean Sibiu

 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*