CSC Șelimbăr bifează a treia victorie

După eliminarea din Cupa României, CSC Șelimbăr a rămas să se concentreze pe principalul obiectiv din acest sezon, rămânerea în Liga secundă.

Echipa pregătită de Eugen Beza a jucat în etapa a 6-a pe teren propriu, la Avrig, cu FC Brașov.

„Călăreții roșii“ au prins o zi bună și au reușit să treacă de un adversar dificil, care venea după o victorie cu Unirea Dej și o evoluție peste așteptări într-un amical cu Chindia. Au avut un start lansat, punând presiune pe poarta adversă încă din primul minut. După două ocazii mari, CSC Șelimbăr avea să deschidă scorul devreme, în minutul 17. Daniel Tătar a trimis o centrare de pe partea stângă, din apropierea colţului careului mare, care a trecut peste toată apărarea braşovenilor şi a intrat în plasă: 1-0. Replica a venit prin brașoveanul Iulian Roșu, care a nimerit transversala, în minutul 24, dar jocul s-a mutat apoi, mai mult, la centrul terenului.

CSC Șelimbăr (foto: facebook/CSC Șelimbăr)

Jocul a scăzut în intensitate în actul secund, însă s-a animat după egalarea reușită de Sabău (‘69), în urma unui corner. „Călăreții roșii“ au ripostat perfect, după numai 2 minute, Toni Suciu, trimis inspirat pe teren de Eugen Beza, izbutind să puncteze decisiv pentru a 3-a victorie a șelimbărenilor în campionat. „N-a fost ușor să gestionăm acest joc deoarece veneam după 120 de minute jucate în Cupa României, veneam după un eșec dezamăgitor. Nu a fost doar o înfrângere, am fost dezamăgiți, dar am avut puterea să ne ridicăm, pentru că avem un grup de jucători de mare caracter, care s-au simțit lezați de acea înfrângere. Băieții s-au mobilizat și astăzi au câștigat cu sufletul“, a declarat Eugen Beza, după meci.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*