CSU începe returul la Constanța

CSU Sibiu începe returul sezonului regulat în Sala Sporturilor Constanța. În această seară, de la ora 18,30, are programat meci cu BC Athletic Constanța, în etapa a 16-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

foto: facebook/CSU Sibiu

Elevii lui Hoyo trebuie să depășească momentul dificil de după eșecul de la Ploiești, de duminică, unde au lăsat impresia abia pe final că pot face față adversarului. S-a încheiat CSM Baschet Petrolul – CSU Sibiu 89-81 (50-38), însă ai noștri au înregistrat și cifre destul de bune, dătătoare de speranțe pentru partida de azi. Monyea Pratt a reușit atunci un double-double, cu 12 puncte, 11 recuperări, trecându-și în cont și 6 assist-uri.

Contăm în continuare pe forma excelentă a lui Justas Tamulis, al doilea cel mai bun marcator din campionat după primele 15 etape, cu o medie de 20,5 puncte pe meci.

„La recuperări, Tanner McGrew se află în top 10 și pe 5 la eficiență, iar Rareș Uță este al 12-a cu o medie de 7.0 mingi prinse la panou pe meci. Lucas Tohătan se află pe poziția a 8-a în Liga Națională la pase decisive, fiind cel mai bun jucător român la acest capitol“, arată CSU Sibiu, pe pagina oficială, cifre înregistrate de jucătorii noștri în turul campionatului regulat.

Athletic are un parcurs aproape identic cu al sibienilor, având înaintea partidei doar 6 victorii și 7 înfrângeri. Are ascendentul moral al „minunii“ din tur, 84-65 chiar în Sala Transilvania, rezultat care a șocat atunci, dar care s-a dovedit a fi abia primul eșec dintr-o serie de patru înfrângeri consecutive pentru echipa antrenată atunci de Dan Fleșeriu.

Constănțenii vin însă după două partide încheiate cu capul plecat, 70-81 la Municipal Târgu Jiu și 65-79, acasă, cu campioana U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, așa că partida de azi e una deschisă oricărui rezultat.

Meciul este în direct pe FRB TV.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*