CSU Sibiu la Semimaratonul 2016

CSU Sibiu, prin Asociația Baschet Club Sibiu, va fi prezent la Semimaratonul organizat de Fundația Comunitară Sibiu, în data de 28 mai 2016, cu un proiect prin care urmărim strângerea de fonduri care să acopere o parte din costurile de închiriere a sălilor de antrenament și echipamente sau materiale sportive necesare pentru grupele de juniori ale CSU Sibiu.

Abstract sports background - glowing basketball with reflection, glowing lights

”Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști” este proiectul prin care încercăm să îi sprijinim pe micii baschetbaliști ai  CSU Sibiu în ceea ce înseamnă pregătirea în vederea participării la competițiile sportive organizate de Federația Română de Baschet. Pentru acești tineri sportul cu mingea la coș a devenit din joacă o pasiune și credem că o comunitate unită îi poate încuraja să facă performață în competițiile la care participă.

Proiect

„Având privilegiul de a ne afla într-o comunitate care iubește baschetul, credem că putem mobliza mai multă lume pentru a se implica în creșterea performanțelor acestori copii și de a atrage, alături de ei, cât mai mulți tineri care să practice acest sport. Antrenamentele, echipamentele, dar și participările în competițiile interne implică costuri mari, care au nevoie mereu de suplimentări.  Ne-am propus să strângem a Semimaratonul organizat de Fundația Comunitară Sibiu, in 28 mai 2016, suma de 15.000 de lei, bani care să acopere o parte din costurile de închiriere a sălilor de antrenament și echipamente sau materiale sportive necesare pentru grupele de juniori ale CSU Sibiu”, explică Gabriela Vişan, Marketing şi PR CSU Sibiu.

Aleargă pentru CSU

Pentru a susține proiectul CSU, sibienii trebuie să se înscrie ca alergători pentru proiectul ”Împreună sprijinim performanța tinerei generații de baschetbaliști” iar apoi să încercei să atragă cât mai mulți susținători care vor dona diverse sume către cauza pentru care veți alerga în 29 mai 2016. „Invităm sibienii iubitori ai baschetului, și nu numai, să se înscrie ca alergători la Semimaraton accesând pagina http://maratonsibiu.ro/inscriere-alergator/ sau susținători ai alergătorilor înscriși pentru proiectul nostru aici: http://maratonsibiu.ro/inscriere-sustinator/.”, conchide Gabriela Vişan.

Detalii despre conceptul Semimaratonului organizat de Fundația Comunitară Sibiu pot fi găsite aici: www.maratonsibiu.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*