Cuplurile cu peste 50 de ani de căsnicie, sărbătorite de PSD Sibiu

25 de cupluri au sărbătorit miercuri, 25 octombrie, Nunta de Aur, în cadrul unui eveniment pregătit de Organizaţia Municipală Sibiu a Partidului Social Democrat.

Manifestarea, care a cuprins o slujbă religioasă şi o masă festivă, s-a desfăşurat sub motto-ul “#REZIST +50 ani”.

Evenimentul a debutat cu o slujbă solemnă desfăşurată la Biserica Trei Stejari de pe strada Ştefan cel Mare. După ce au primit binecuvântarea, cele 25 de cupluri s-au îndreptat spre restaurant, unde au fost întâmpinate de Bogdan Trif, preşedintele Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Dan Cermonea, preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu, Cătălin Stanciu, preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Sibiu, senatorul Nicolae Avram şi Ion Popa, preşedintele Organizaţiei Naţionale a Pensionarilor Social Democraţi.

“Nu pot decât să mă închim în faţa dvs. şi să vă felicit pentru înţelegerea şi dragostea reciprocă de care aţi dat dovadă în toţi aceşti ani de căsnicie. Fiecare dintre dvs. este un exemplu demn de urmat de către generaţiile tinere. 50 de ani reprezintă o viaţă de om. Iar dvs. sunteţi împreună şi vă iubiţi de o viaţă”, le-a spus Bogdan Trif.

“Am ales motto-ul #REZIST +50 ani deoarece cred că dvs. vi se potriveşte cel mai bine. Căsniciile dvs. rezistă de peste 50 de ani, în ciuda tuturor problemelor pe care, inevitabil, viaţa vi le-a scos în cale. Avem în mijlocul nostru un cuplu care sărbătoreşte 71 de ani de căsnicie.  Mulţi dintre noi ne dorim să ajungem la acea venerabilă vârstă, dar dânşii au petrecut acei ani împreună, ca familie. Doamnelor şi domnilor, aveţi toată admiraţia şi respectul nostru!”, a spus Cătălin Stanciu.

Sărbătoriţii au primit câte o insignă cu inscripția „#REZIST +50ani”, o medalie și o diplomă aniversară, iar doamnele – câte un buchet cu trei trandafiri roşii. Din partea Mitropoliei Ardealului, cuplurile au primit câte o carte de rugăciune.


 

Alexandra FLEȘERIU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*