Daniela Cîmpean răspunde PSD, după acuzațiile de ilegalitate de la Spitalul Județean: Vă las plăcerea de a ne uimi…

Președintele Consiliului Județean le scrie celor de la PSD că se bucură de interesul acestora pentru buna desfășurare a activității la Spitalul Județean și că existența unei echipe de management profesioniste este esențială, mai ales în aceste zile grele.

„Este nevoie, mai mult ca oricând, ca eforturile noastre ca oameni politici să fie îndreptate spre găsirea unor soluții la criza pe care o traversăm și spre susținerea sistemului medical. Însă găsesc că este cu totul nepotrivit, dacă nu chiar iresponsabil, ca o suspiciune de nelegalitate în ceea ce privește concursul de manager pentru Spitalul Clinic Județean de Urgență să apară în spațiul public înaintea unei minime verificări, în condițiile în care nivelul de încredere în serviciile medicale este astăzi esențial pentru a face față situațiilor critice în care ne aflăm.  Totodată, nu este nici rolul meu și nici nu vreau să fiu în situația de a vă învăța cum să analizați legislația incidentă cu privire la cine are atribuții de verificare a legalității concursului și de anulare a acestuia. Este păcat că după atâția ani de prezență în Consiliul Județean continuați să faceți publice cereri fără o documentare juridică serioasă, părând, în continuare, a nu înțelege că rolul nostru de aleși ai sibienilor este acela de a construi ceva și nu de a distruge ceea ce avem”, scrie Daniela Cîmpean.

Aceasta susține că își dorește foarte mult ca Sibiul să devină un exemplu și în ceea ce privește rolul constructiv al opoziției.

„Vă las plăcerea de a ne uimi…” – este finalul comunicatul președintei CJ Sibiu.

Consilierii județeni ai PSD Sibiu acuzau că a fost organizat ilegal concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*