Daniela Cîmpean: Vreau să revin la maraton și anul viitor, pentru noul spital județean!

În acest week-end, Consiliul Judeţean Sibiu a participat cu o ştafetă la Maratonul Internaţional Sibiu 2017.  Daniela Cîmpean este primul lider al administraţiei judeţene sibiene care aleargă în acest eveniment anual de strângere de fonduri pentru cauze ale comunităţii.

Cauza pentru care s-a mobilizat preşedinta CJ urmăreşte introducerea unei televiziuni cu circuit închis care să ofere programe educative copiilor internaţi pentru recuperare la Spitalul de Psihiatrie „Gh. Preda” din Sibiu, ce atrage pacienţi din întreaga ţară. Cu ajutorul susţinătorilor care au făcut donaţii pentru kilometrii parcurşi de preşedinta CJ, s-au strâns peste 10.000 lei, astfel că proiectul va putea fi realizat deja în lunile următoare.
„A fost o experiență extraordinară să particip la maraton alături de atâția oameni dedicați. Vreau să revin și anul viitor și să ne mobilizăm pentru cauza noului spital județean” a declarat președinta CJ, la linia de sosire.

Alături de preşedintă, ştafeta Consiliului Județean i-a inclus pe managerul public, Ioan Bordianu, pe şeful Serviciului de Resurse Umane, Marian Concioiu, şi pe șeful Serviciului Administrare Buget, Claudiu Stupar. Prin participarea la maraton, echipa Consiliului Judeţean Sibiu doreşte să încurajeze iniţiativele care lasă urme vizibile în comunitate – cele în care administraţia publică și societatea civilă fac eforturi comune.


Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*