Delia a deschis Main Stage-ul de vineri de la Electric Castle. Twenty One Pilots, cea mai așteptată trupă. VIDEO

Vineri, 15 iulie, am intrat în a treia zi de Electric Castle. Main stage-ul a fost deschis de cântăreața Delia.

Foto: Monitorul de Cluj

Delia a urcat vineri, de la ora 18:30 pe Main Stage-ul de la #EC8

Delia Matache, una dintre cele mai bune voci din România, a făcut senzație printre fanii strânși în fața scenei. Cântăreața a deschis Main Stage-ul cu o piesă cunoscută de multă lume și anume 1234 (Unde dragoste nu e).

După Delia vor urca pe scenă Coma de la 20:00, Enter Shikari de la 21:30 și de la ora 23:00 sunt așteptați cei de la Twenty One Pilots.

Twenty One Pilots, vineri la EC

Numărul participanților va continua să crească astăzi, în așteptarea celui mai intens moment al ediției: concertul Twenty One Pilots, cea mai bună trupă rock a ultimei decade, conform Rolling Stone.

Cap de afiș la #EC8, artiștii vin însoțiți de o întreagă comunitate internațională de fani – The Skeleton Clique nu ratează niciunul dintre show-urile incendiare oferite de trupă. Alături de ei, spectatorii prezenți la Bonțida ar trebui să se aștepte la un spectacol complet, în care artiștii nu se vor limita la a fi pe scenă.

În ceea ce privește stilul lor muzica, Twenty One Pilots aduce un mix de pian (uneori o tastatură electronică sau o orgă), sintetizator, tobe (uneori amestecat cu tobe electronice), voce, și, ocazional, la ukulele. Melodiile lor sunt, de obicei, bazate pe poeziile scrise de Joseph și Dun.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*