Dezleagă misterul de la Sala Transilvania!

Cadou de Moș Nicolae pentru sibieni, dacă dezleagă misterul de la Sala Transilvania!

“Sala celor 420.000 de suporteri” le pregătește o surpriză iubitorilor sportului, pe care îi provoacă să dezlege  misterul legat de construcția ce se pregătește în curtea sălii. Concursul se desfășoară exclusiv pe Facebook, câștigătorii urmând să fie premiați cu echipamente sportive.

Regulile concursului lansat de Sala Transilvania sunt simplu de urmat, însă participanții vor câștiga doar dacă vor oferi răspunsul corect, dezlegând astfel misterul. Pe pagina de Facebook a sălii a fost publicată o fotografie în care se observă lucrările la noua construcție, alături de descrierea concursului. Cei care se înscriu la concurs vor trebui să specifice, în comentarii la postare, despre ce construcție este vorba, și să eticheteze un prieten pasionat de sport.

“CONCURS – Dezleagă misterul de la Sala Transilvania!

Știm că vă plac surprizele și mai ales #sportul așa că v-am pregătit un concurs!

Ce credeți că se construiește în curtea Sălii Transilvania?

În imagine aveți un prim #indiciu!

 #Menționează un prieten căruia îi place sportul și răspunde corect la întrebare!

#Premii: 3 x Echipamente sportive oferite de ANDU și UpSports.ro”, se arată în postarea de pe Facebook.

Concursul se încheie pe 6 decembrie, dată până la care sibienii vor putea să încerce să dezlege misterul de la Sala Transilvania. Vor fi premiați 3 câștigători, cu ajutorul platformei online commentpicker.com, în cazul în care comentariul este corect.

Succes tuturor!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*