Două premiere, patru reprezentații „Faust” și alte cinci spectacole pe scena TNRS în octombrie

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu (TNRS) oferă publicului, în luna octombrie, două premiere – „Între lumi și printre ziduri. Un poem teatral” și „The HOPE Project 2021”, patru reprezentații ale spectacolului extraordinar „Faust”, în regia lui Silviu Purcărete, precum și „O zi de vară”, „Mici crime conjugale”, „Bookpink”, „Contra democrației” și „Oscar și Buni Roz”. 

Accesul publicului în sălile de spectacol este permis respectând normele sanitare în vigoare, în baza certificatului verde. Sălile de spectacol sunt dezinfectate periodic, iar scaunele sunt, de asemenea, dezinfectate după fiecare reprezentație.

Primele zile ale lunii octombrie aduc pe scena TNRS premiera „The HOPE Project 2021”, un spectacol de Bogdan Sărătean, cu Cristian Stanca, Codruța Vasiu, Veronica Arizancu, Ioana Blaga Frunzescu, Cătălin Neghină, Eduard Pătrașcu, Vlad Robaş, Cristina Stoleriu. În 1 octombrie 2021, la ora 19:00, va avea loc avanpremiera, iar în 2 octombrie 2021, premiera, în Sala Mare a TNRS.

Iubitorii de teatru sunt așteptați duminică, 3 octombrie 2021, ora 19:00, la spectacolul „O zi de vară”, de Sławomir Mrożek, regia Ofelia Popii, la TNRS-Sala Mare.

Joi, 7 octombrie 2021, ora 19:00, publicul este așteptat la „Bookpink”, de Caren Jeß, regia colectivă, la TNRS-Sala Mare. Spectacolul este în limba germană, cu traducere în limba română.

Vineri, 8 octombrie 2021, ora 19:00, urmează „Mici crime conjugale”, de Eric-Emmanuel Schmitt, un spectacol de Mariana Cămărășan și Amalia Iorgoiu, cu Diana Fufezan și Adrian Matioc, la TNRS-Sala Mare.

TNRS / Dan Susa

Joi, 14 octombrie 2021, ora 19:00, are loc reprezentația spectacolului „Contra democrației”, de Esteve Soler, regia Alexandru Dabija, la TNRS-Sala Mare.

Vineri, 15 octombrie 2021, ora 19:00, „Oscar și Buni Roz”, de Eric Emmanuel Schmitt, un spectacol de Diana Fufezan, la TNRS-Sala Mare.

Patru reprezentații ale spectacolului „Faust”, după J. W. Goethe, scenariul şi regia Silviu Purcărete, sunt programate în luna octombrie, la Fabrica de Cultura IACM Construcții UniCredit – Sala FAUST, Str. Triajului, nr. 1 – 3 , Sibiu. Publicul se va putea întâlni cu Ofelia Popii, Miklós Bács și actorii TNRS în „Faust”, sâmbătă – 16 octombrie 2021, duminică – 17 octombrie 2021, sâmbătă – 30 octombrie, și duminică – 31 octombrie 2021, la ora 19:00.

Cea de-a doua premieră a TNRS din octombrie este programată la finalul lunii. Avanpremiera spectacolului Secției germane a TNRS, „Între lumi și printre ziduri. Un poem teatral”, regia Florian Hoerman și Edith Buttingsrud, este programată pentru sâmbătă, 23 octombrie 2021, ora 19:00, iar premiera duminică, 24 octombrie 2021, ora 19:00, la Fabrica de Cultura IACM Construcții S.A. UniCredit – Sala Lulu, Strada Triajului 1-3, Sibiu. Spectacolul este în limba germană cu traducere în limba română.

Bilete și acces

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, sau online la: https://www.tnrs.ro/program.

Accesul în sălile de spectacole este permis doar persoanelor care prezintă certificatul verde, respectiv care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Prețul unui bilet pentru spectacolele jucate la Sala Mare – TNRS este 30 lei, cu reducere 25 lei, iar prețul pentru spectacolul „Faust” 100 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*