Echipa de ciclism a Filarmonicii la start

Echipa de ciclism a Filarmonicii Sibiu „atacă” din nou, în evenimentul organizat de Randonneurs Transilvania, pentru brevetul BRM200.

Sâmbătă, 14 mai, muzicienii Cosmin Fidileș și Antonio Mihail vor parcurge un traseu de 200 km prin cele mai pitorești zone din împrejurimile Sibiului, echipați în costumele personalizate cu siglele Filarmonicii și Consiliului Județean Sibiu.

„Pe drumul spre Cisnădioara, Râu Sadului, Baraj Gura Râului, Păltiniș și Poiana Sibiului, aveți ocazia să aruncați în noi cu roșii, ouă etc. (dar preferăm mici sau clătite).

Traseul e lung și solicitant, vremea instabilă, dar astea sunt caracteristicile unei curse de anduranță și noi răspundem provocării.

Filarmonica este instituția culturală de anduranță a Sibiului și o punem în evidență și cu acest eveniment. Încurajăm mersul cu bicicleta, susținem cântatul responsabil și dorim Filarmonicii viață lungă și o istorie în care să ne regăsim toți”, au spus Cosmin și Toni. Succes, dragi colegi!” au transmis reprezentanții Filarmonicii Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*