Expoziție de păsări și animale mici la Sala Transilvania

Asociația Județeană a Crescătorilor de Păsări și Animale Mici, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și al Direcției Agricole Județene Sibiu, va organiza la Sala Transilvania, în perioada 10-12 ianuarie 2020, expoziția anuală județeană de păsări și animale mici în rasă pură.

Deschiderea expoziției va avea loc vineri, 10 ianuarie 2020, la ora 13. Expoziția va putea fi vizitată, în prima zi, până la ora 18, apoi sâmbătă, 11 ianuarie, între 9 și 18, iar duminică, 12 ianuarie, de la 9 la 14, anunță Nicolae Neamțiu, directorul executiv al Direcției Agricole.

Prețul biletului de intrare este de 5 lei pentru adulți și 2 lei pentru copii. Participanții pot participa la o tombolă unde valoarea biletelor este de 1 leu, toate biletele fiind câștigătoare.

Asociația sibiană este membră a Federației Națională a Crescătorilor de Porumbei, Păsări de Curte și Animale Mici de rasă din România, care este, la rândul ei, afiliată unei federații internaționale. Membrii asociației sunt colecționari de păsări de rasă și iepuri, nu fermieri.

Este o asociație nonprofit, înființată în anul 1987, iar în anul 1988 a avut loc prima expoziție în Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*