Fabrica de marochinărie Somarest sărbătorește 20 de ani

Somarest, cea mai mare fabrică de marochinărie din județul Sibiu, cu ateliere în Cisnădie și Avrig, a împlinit 20 de ani de activitate.

 

Sărbătorirea evenimentului a avut loc la Symphony by the Lake, unde participanții s-au putut bucura de muzică live asigurată de band-ul The Notes și artistul francez Winael, Ansamblul Ardealul, o tombolă cu premii și un  spectacol unic de lumini cu drone care a încheiat evenimentul.

 „La Mulți Ani Somarest! Este și ziua fiecărui angajat. Vă mulțumim pentru angajamentul, implicarea și contribuția dumneavoastră în dezvoltarea continuă a firmei noastre. Cu ajutorul fiecăruia dintre voi, în curând vom inaugura Atelierul Somarest din Sibiu” – a transmis Patrick Moleins tuturor angajaților care au participat la petrecerea de aniversare a 20 de ani Somarest.

 Cu o istorie de 20 ani si 1.100 de angajați, valorile principale pe care le promovează compania sunt: excelența, pasiunea, calitatea și grija pentru angajați.

Activitatea de marochinărie la Somarest are la bază munca artizanilor noștri pasionați de piele și care cu măiestrie realizează componente deosebite. Este o activitate ce necesită dexteritate manuală. Aceasta poate fi deprinsă în perioada de formare care durează până la zece săptămâni. Încă de la bun început s-a pus mare accent pe formarea angajaților, ajutându-i să devină în fiecare zi tot mai autonomi și performanți. Munca noastră se bazează pe inovație, îmbunătățire continuă, creativitate, imaginație și flexibilitate. Pentru noi este foarte important ca angajații noştri să se simtă bine la locul de munca, respectați, apreciați și să rămână alături de noi pe termen lung”, au transmis reprezentanții Somarest.

2022 – un an plin de evenimente pentru Somarest

 În anul 2022, Somarest a continuat să participe la evenimente pentru comunitate, dar și să primească distincții pentru activitatea desfășurată:

  • Premiul Forbes pentru importanța în industria marochinăriei și încălțămintei;
  • Premul I la Maratonul Internațional Sibiu pentru cel mai mare număr de alergători;
  • Biciclete Cochete Magenta Ride – sponsor principal al evenimentului;
  • Petrecere Aniversară 20 Ani Somarest;
  • Deschidere Atelier Somarest Sibiu – septembrie 2022

 Istorie Somarest

Încă din anul 2002, compania Somarest produce componente de lux pentru marochinărie și încălțăminte.

Etape în dezvoltarea Somarest:

2002 – în Cisnădie a fost inaugurat primul atelier a cărui activitate este producția de componente pentru pantofi;

2006 – în  Cisnădie s-a deschis primul atelier de componente de marochinărie;

2008 – în Avrig s-a  inaugurarat cel de-al doilea atelier de marochinărie.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*