Fabrică FĂRĂ AUTORIZAȚIE construită în Zona Industrială Vest!

O persoană juridică continuă să ridice o fabrică fără să aibă autorizaţie de construcţie, deşi a fost amendată cu 100.000 de lei de către poliţiştii locali şi a fost sesizat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu.

foto: arhiva

Hala de producţie se află pe strada Monaco din Zona Industrială Vest. „În data de 15 octombrie, Poliţia Locală a efectuat un control în teren pe strada Monaco şi a constatat că o persoană juridică a început construcţia unei hale de producţie fără autorizaţie de construcţie. Urmare a acestor constatări la faţa locului, Poliţia Locală a întocmit un proces verbal de contravenţie, amenda aplicată fiind de 100.000 lei. Prin acelaşi proces verbal de constatare a contravenţiei s-a dispus încetarea lucrărilor şi intrarea în legalitate în termen de 6 luni”, a explicat Mirela Gligore, purtătorul de cuvânt al Primăriei Sibiu, pentru AGERPRES.

Poliţiştii locali au sesizat IPJ Sibiu, după alte două controale făcute pe şantier. „În data de 9 noiembrie, Poliţia Locală a efectuat un nou control în teren şi a constatat că lucrările au continuat, în ciuda amenzii şi a prevederilor procesului verbal. Drept urmare, Poliţia Locală a sesizat, în data de 15 noiembrie, Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru nerespectarea art. 24, lit. b din Legea 50/1991. În data de 27 noiembrie, Poliţia Locală s-a deplasat din nou în teren, constatând că lucrările de construcţie nu au fost oprite nici după ce instituţia a sesizat organele de urmărire penală”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Sibiu.

One Comment

  1. Asta care a costruit sigur nu afost sas de al lui Ghiolbanis

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*