Fără permise, la plimbare pe motociclete neînmatriculate

La data de 20 iunie, în jurul orei 20:00, polițiștii din Cinsădie au oprit în trafic, pe str. Șelimbărului din oraș, o motocicletă care nu avea montată plăcuță de înmatriculare/înregistrare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că motocicleta era condusă de un bărbat de 35 de ani, din Mârșa, fără a deține permis de conducere corespunzător categoriei din care autovehiculul face parte. Totodată, polițiștii au constatat că motocicleta nu este înmatriculată/înregistrată.

Împreună cu acesta se mai afla un motociclist, iar în urma verificărilor s-a constatat că nici acest șofer (52 de ani, din Mârșa) nu deține permis de conducere corespunzător categoriei din care autovehiculul face parte, iar motocicleta nu este înmatriculată/înregistrată.

În cauză, s-au deschis două dosare penale în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere corespunzător, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*