FC Hermannstadt a obținut cea mai clară victorie din această primăvară, în fața formației Luceafărul Oradea

Echipa sibiană a câștigat, ieri, cu 4-0 meciul disputat pe Stadionul Municipal în compania echipei Luceafărul Oradea, contând pentru etapa a XXIX-a a Ligii 2.

Golurile au fost marcate de Petrișor Petrescu, Radu Crișan și Ștefan Blănaru (dublă reușită).

Scorul a fost deschis de Petrișor Petrescu, mijlocașul reluând în plasă, din marginea careului mic, în minutul 20. Crișan a marcat al doilea gol al echipei sibiene 7 minute mai târziu, în urma unui corner. După pauză, Blănaru – intrat în locul lui Cosmin Neagu – a marcat de două ori. Mai întâi l-a învins pe Goia cu un șut la colțul lung, după o pătrundere pe stânga (min. 80), apoi l-a driblat și pe portar și a trimis în plasă, din centrul careului, cu două minute înainte de finalul întâlnirii.

În urma acestui rezultat, FC Hermannstadt acumulează 68 de puncte și continuă să ocupe locul secund în clasamentul Ligii 2. Pentru echipa sibiană urmează partida din prima manșă a semifinalelor Cupei României, cu Gaz Metan Mediaș, care va avea loc pe Stadionul Municipal, marți, 17 aprilie, de la ora 17.00, apoi jocul de campionat cu Ripensia Timișoara.

În meciul cu Luceafărul, antrenorii Alex Pelici, Eugen Beza și Florin Berța au folosit următoarea formulă de echipă: Căbuz – Al. Coman, I. Stoica, R. Crișan, Pamfile – Dâlbea (cpt.), Boboc – P. Petrescu (D. Tătar – mi. 82), Bg. Rusu, A. Hergheligiu (Al. Curtean – min. 72) – C. Neagu (Șt. Blănaru – min. 61).

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*