FC Hermannstadt a scos la vânzare echipamentele oficiale

Fanii FC Hemannstadt pot fi de astazi mai aproape de echipa lor de suflet prin achiziția de echipamente oficiale alb-roșii puse în vânzare încă de dimineață pe site-ul firmei producătoare www.andusports.com.Lansarea echipamentului aduce pentru fani și o „vânătoare de tricouri” prin Sibiu cu indicii care mai de care mai distractive dar care provoacă participanții ca pe parcursul a trei zile, să facă sport, dar și să câștige unul din cele 20 de tricouri oferite de Andu ca premiu.

„Credem că prin încurajarea sportului societatea devine mai sănătoasă!” -spune Andu Hanea, de aceea multe indicii din timpul concursului se pot descuia prin participarea la diferite probe sportive. Așa că, pregătiți-vă să pierdeți kalorii!

La „Treasure Hunt Workout” poate participa oricine își dorește să se distreze într-o aventură urbană, facând astfel sport dar și să dezlege misterele concursului. Copiii sub 18 ani pot participa dacă sunt însoțiți de un adult! Pentru a participa și rămâne în concurs, fiecare participant se va fotografia cu indiciul găsit sau cum îndeplinește proba sportivă și va trimite imaginile prin facebook messenger paginii @andusports. După trimiterea imaginilor, participanții vor primi următorul indiciu.

Cu această ocazie, Andu, companie din Sibiu care produce echipamente sportive cu o vechime de 21 ani pe piața din România și FC Hermannstadt doresc să promoveze activitățile sportive în rândul sibienilor, oferindu-le celor mai ambițioși participanți tricoul echipei locale, proaspăt promovată în Liga 1. Pe fani îi așteaptă mai multe surprize, printre care posibilitatea de a primi un tricou personalizat și semnat de jucătorii echipei FC Hermannstadt și multe altele, se precizează într-un comunicat de presă al echipei locale de fotbal.


Viorica MAIER

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*