Festival de muzică underground la Bistrița

În perioada 2-5 septembrie, Bistrița este capitala muzicii urbane. Energia a peste 20.000 de tineri se dezlănțuie în fața a 60 dintre cei mai cunoscuți artiști underground.

Nane, Deliric x Silent Strike + CTC & Muse Quartet, Șatra B.E.N.Z., Killa Fonic, Priku, Ian, Azteca, Golani, Amuly, Marko Glass, Bruja, Oscar și mulți alții vor face haos în centrul unui oraș cyberpunk, construit în Parcul Industrial Sud, la Hustle Music Festival.

Festivalul de muzică underground, bazat pe rap și muzică electronică este organizat de firma Virtual Escape. Scena principală a celui mai mare festival bistrițean de până acum este dedicată show-urilor live a unei selecții de artiști rap din România, compusă atât din cântăreți consacrați, cât și din tineri cu potențial. Cei de la Soho Music Hall au pregătit pentru fanii muzicii techno DJ set-uri până dimineața. „Va fi o zonă de activități, de workshop-uri, ateliere de creație”, afirmă organizatorii.

Evenimentul este și o ocazie de a promova vaccinarea în rândul tinerilor. „Spectacolul tinerilor o să îl legăm de o campanie de vaccinare în aer liber, promovarea campaniei de vaccinare în județul Bistrița-Năsăud, dar și a concertului. Pentru ca tinerii să participe la concert trebuie să fie vaccinați. Vorbim totuși de un număr record pentru județul Bistrița-Năsăud. În județul nostru o să avem cel mai mare concert adresat tinerilor pe care l-am avut vreodată. Bistrița-Năsăud va abunda de tineri și va fi nucleul petrecerilor. De asta trebuie să ne implicăm și noi și pentru asta trebuie sa le spunem ca suntem la un vaccin distanță de revenirea la o viață normală”, a spus Stelian Dolha, prefectul de Bistrița-Năsăud.

În perioada festivalului, traficul rutier pe DN17 este foarte aglomerat, astfel că poliștii le recomandă celor care se deplasează pe ruta Bistrița-Beclean un traseu alternativ pe Drumul Județean 151 Sigmir-Blăjenii de Jos.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*