Filmul ILEGITIM deschide ESTE FILM Festival!

Filmul “Ilegitim”, în regia lui Adrian Sitaru, deschide cel mai proaspăt festival de film european la Sibiu, pe 24 martie 2016.

IlegitimFilmul a fost premiat anul acesta cu C.I.C.A.E Award, Premiul Confederatiei Internationale a Cinematografelor de Artă la Festivalul de Film de la Berlin și se lansează în 18 martie în cinematografele românești. Proiecția de gală din cadrul ESTE FILM Festival va avea loc în Aula Magna a Bibliotecii Universității Lucian Blaga, pe str. Lucian Blaga 2A, Sibiu, începand cu orele 20:00. La eveniment vor lua parte atât Adrian Sitaru, cât și o parte din echipa filmului, oferind astfel publicului ocazia să afle detalii despre film și să pună întrebări.

Subiect tabuu

Pelicula spune povestea a doi fraţi (Alina Grigore şi Robi Urs) şi iubirea lor ilegitimă. Un tată medic (Adrian Titieni) şi mai multe denunţuri. O familie în care limita dintre moral şi legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.

Din distribuţie fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore, dar şi actori neprofesionişti din cadrul şcolii de actorie InLight – Robi Urs, Cristina Olteanu, Miruna Dumitrescu, Liviu Vizitiu şi Mihaela Perianu.

Scenariul a fost scris de Adrian Sitaru şi Alina Grigore, imaginea poartă semnătura lui Adrian Silişteanu şi a lui Alexandru Lorian Timoşca, montajul a fost realizat de Mircea Olteanu şi Theo Lichtenberger, de sunet s-au ocupat Ioan Filip şi Dan-Ştefan Rucăreanu, producător fiind Anamaria Antoci.

„Ilegitim” este o producţie Domestic Film, în coproducţie cu Film Produkcja Polonia şi Damned Films Franţa, cu sprijinul Altex şi HBO România.

Aceasta este prima proiecție din secțiunea Film Românesc a festivalului. Programul complet va fi disponibil pe site-ul ESTEFILM.RO, dar si pe pagina Facebook.com/EsteFilm.

Biletele vor fi puse în vânzare cu o săptămână în avans și vor putea fi achiziționate din Librăria Habitus, Piața Mică nr. 4.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*