Forumul German și-a ales noua conducere

În această săptămână au avut loc alegeri la Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu.

Astfel, în cadrul adunării generale a membrilor, președintele dr. Hans Klein și-a încheiat mandatul și a declarat, în discursul său, că nu va candida pentru un nou mandat.

În continuare, membrii prezenți au fost chemați să voteze noul Consiliu Director. Din 12 propuneri, au fost votate nouă persoane pentru un mandat de 4 ani: Hans-Georg Junesch, Zeno-Karl Pinter, Gerold Hermann, Monika Hay, Gertrud Krech, Corina Bokor, Astrid Fodor, Gerhard Guist și Wiegand Fleischer.

Noul Consiliu Director l-a ales apoi pe profesorul Zeno-Karl Pinter pentru funcția de președinte al Forumului German Sibiu, iar primarul Astrid Fodor a fost aleasă în funcția de vicepreședinte.

Zeno-Karl Pinter

În Sala Oglinzilor de la sediul FDGR din Sibiu a avut loc, ieri după-amiază, prima şedinţă ordinară din anul 2018 a Consiliului de Conducere al FDGR. Ordinea de zi a cuprins aprobarea protocolului şedinţei Consiliului de Conducere din 18 noiembrie 2017, un tur de orizont asupra problemelor politice, proiectul strategiei „Forum 2030“, o informare asupra stadiului înfiinţării Fundaţiei pentru Promovarea Culturii Germane din România, o informare asupra legislaţiei privind protecţia datelor cu caracter personal, proiectul de buget pentru 2018, precum şi discutarea unor probleme curente.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*