Fostul arbitru Laszlo Sajtos a murit într-un tragic accident rutier pe Valea Oltului

Laszlo Sajtos (60 de ani), fost arbitru în Liga 1, membru CCA pe vremea preşedinţiei lui Aron Huzu şi observator federal, a decedat în urma unui accident rutier petrecut pe Valea Oltului, joi dimineaţă, în jurul orei 04:00.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

Sibianul Laszlo Sajtos nu era cunoscut doar ca arbitru. De-a lungul timpului el a ocupat mai multe funcții, a fost consilier județean și a fost director în Ministerul Transporturilor.

De altfel, de mai bine de zece ani acesta deține diferite funcții de conducere la București în zona transporturilor. Spre exemplu, Laszlo Sajtos a fost, printre altele, șeful Autorității Rutiere Române, director la ISCTR (instituție care se ocupă cu controlul transportului rutier), șef la Registrul Auto Român, la Infrastructură și Transport.

Foto: Arhiva Mesagerul de Sibiu

Potrivit reprezentanților Poliției Rutiere Vâlcea, accidentul s-a produs în această dimineață pe DN7 în zona localității Balota. Din primele cercetări a rezultat că o autoutilitară condusă de un bărbat de 27 de ani a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus de Laszlo Sajtos.

Foto: Gazeta Vâlceană

În urma accidentului, sibianul a rămas încarcerat, iar celălalt șofer a fost rănit. Din păcate, echipajele de salvare sosite la fața locului nu au mai putut să facă nimic pentru a-l salva pe Laszlo Sajtos.

Foto: Gazeta Vâlceană

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*