FOTO. Accident groaznic. Mașină zdrobită de stâlp, a fost nevoie de descarcerare

Momente de coșmar în municipiul Sibiu, unde o mașină s-a izbit puternic, de dimineață, de un stâlp.

Două echipaje SMURD dintre care unul cu medic și o autospecială de descarcerare, au intervenit de urgență pe malul Cibinului la un accident rutier unde un autoturism a intrat într-un stâlp.

Forțele au acționat pentru descarcerarea unui bărbat de 25 de ani.

Echipajul medical a preluat și a stabilizat victima, fiind transportată la UPU Sibiu, conștientă. Tânărul a suferit multiple traumatisme.

ACTUALIZARE IPJ: Polițiștii Biroului Rutier Sibiu au intervenit în această dimineață la accidentul produs în municipiul Sibiu, la intersecția străzilor Metalurgiștilor – Distribuției.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din județul Alba, în timp ce conducea autoturismul pe strada Metalurgiștilor, din direcția străzii Ion Neculce către str. Autogării, la intersecția cu strada Distribuției, pe fondul altor preocupări de natură a-i distrage în mod periculos atenție, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a lovit un stâlp de iluminat situate pe partea dreaptă a străzii.

Șoferul a fost suferit vătămări corporale în urma coliziunii.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauza și condițiile în care s-a produs autoaccidentul.

Polițiștii rutieri vă recomandă:

– nu vă angrenați în alte activități de natură a vă distrage atenția când sunteți la volan, multitasking-ul este un mit, orice altă preocupare vă poate face să pierdeți atenția.

– nu depășiți viteza legală de deplasare, prevăzută de normele în vigoare și circulați în permanență cu prudență;

– nu vă urcați la volan, pe bicicletă sau trotinetă dacă ați consumat alcool sau substanțe psihoactive;

– consultați informațiile meteo înainte de a pleca la drum lung și adaptați permanent viteza la condițiile meteo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*