FOTO UPDATE ALERTĂ Colet suspect găsit pe strada Siretului

UPDATE: Alarma a fost falsă. În urma verificărilor s-a stabilit că pachetul suspect nu prezenta vreun pericol. Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, în colet era un aparat electrocasnic abandonat. Toate forțele de intervenție s-au retras.

ȘTIRE INIȚIALĂ :

Polițiști, pompieri, echipaje al Ambulanței Sibiu și un echipaj antitero al SRI Sibiu au fost alertați în această după-amiază, după ce a fost găsit un colet suspect pe strada Siretului.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Foto: IPJ Sibiu

”În urma unui apel 112 prin care a fost sesizată prezența unei cutii din carton abandonate în spatele unui bloc de pe strada Siretului din municipiul Sibiu, Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea izolării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

Foto: Mesagerul de Sibiu

Pentru asigurarea măsurilor de prevenire a situațiilor de urgență, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere din cadrul ISU Sibiu și un echipaj SAJ. De asemenea, a fost solicitată prezența specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Foto: Mesagerul de Sibiu

 

Foto: Mesagerul de Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*