FOTO: Braconajul continuă să facă ravagii

Polițiștii din Ocna Sibiului au oprit noaptea trecută pentru control o autoutilitară destinată transportului de marfă, condusă pe raza localității Ocna Sibiului de către o femeie în vârstă de 34 de ani, domiciliată în Șura Mică.

În autovehicul se mai aflau patru bărbați cu vârsta cuprinsă între 19 și 38 de ani, domiciliați în Șura Mică și Ocna Sibiului.

Din verificările efectuate asupra microbuzului a rezultat că cei cinci ocupanți transportau 27 de kg de pește proaspăt, fitofag, fără a deține documente legale de proveniență.

În urma cercetărilor întreprinse de către polițiști s-a constatat că peștele ar fi fost pescuit ilegal și furat de către cele cinci persoane din incinta unei ferme piscicole de pe raza localității Loamneș.

Polițiștii au confiscat trei undițe pe care persoanele le aveau asupra lor, iar întreaga cantitate de pește a fost predată administratorului firmei piscicole.

În cauză, s-au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Cisnădie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*